Coroane funerare proaspete de la Zen-flowers

Coroane funerare proaspete de la Zen-flowers
Dacă ai nevoie de coroane funerare pentru un eveniment mai puțin plăcut din viața ta, găsești cea mai frumoasă colecție în stocul de pe zen-flowers.ro. Florile din care sunt compuse coroanele sunt 100% naturale și proaspete. Sunt importate de la importatori profesiniști, iar asta face ca nivelul de calitate să fie la maxim. Florile Zen-flowers sunt atent prelucrate înainte de utilizare.
Depozitate la temperaturi optime, florile utilizate în aranjamentele florale de la Zen-flowers sunt atent îngrijite pentru a-și păstra prospețimea până ajung la tine. Orice eveniment ai avea, te poți baza pe aranjamentele florale de le artiștii Zen. Combinațiile de culori sunt impresionante, iar îmbinarea sortimentelor într-un singur aranjament floral este unică.
Evenimentele funerare sunt momente greu de trăit pentru noi. Este dificil să accepți pierderea unei persoane dragi. Florile sunt cel mai frumos gest pe care îl mai putem face pentru o persoană dragă regretată. Poți să oferi ca gest de recunoștință și regret o coroană din flori naturale, proaspete de la Zen-flowers. Poți comanda coroane funerare exact la locul dorit. Livrarea se va face în condiții optime, iar florile rămân proaspete mult timp de la momentul în care ajung la tine.

Pentru evenimente funerare, alege coroane cu flori naturale

Ai un eveniment funerar în viața ta? Cauți coroane cu flori naturale? Cele mai diversificate modele de coroane funerare le găsești pe zen-flowers.ro. Florăria cu cele mai proaspete flori din București și cele mai unice aranjamente florale este Zen-flowers. Modelele de flori de la această florărie sunt foarte diversificate și au un miros profund și plăcut.
Alege ca omagiul să fie reprezentat de o coroană funerară cu crizanteme albe. Culorea alb reprezintă puritate, eliberare. Coroana funerară Fresh de la Zen-flowers este compusă din crizanteme albe și garaofe verzi , lisianthus alb și tuya. Alb imaculat și foarte parfumată datorită crizantemelor, coroana Fresh este o alegere foarte bună pentru un eveniment funerar.
 

Suport clienti L-S: 9:30 - 19:00 , D: 9:30 - 15:00

0732405595 alexandra@zen-flowers.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!