Zen Flowers – O florărie născuta din iubire și pasiune

Zen Flowers – O florărie născuta din iubire și pasiune
Zen Flowers a luat naștere în anul 2010, atunci când pasiunea și fascinația pentru flori au întâlnit dragostea față de oameni, creând o florărie online ideală. De atunci și până în prezent, ideile noastre au prins contur în buchete și aranjamente florale unice. Am adus bucurie în suflet și v-au transformat micile momente și marile evenimente în amintiri de neuitat. Asta ne dorim să realizăm și in viitor! Iar pentru ca aceasta să se materializeze, ne folosim toată pasiunea, dragostea și imaginația noastră în fiecare proiect pe care îl creăm pentru dumneavoastră, în minunata noastră florărie online.

Zen Flowers – Garanția prospețimii și calității doar la un click distanță!

De la clasicele buchete de trandafiri roșii, ce par că strigă „Te iubesc!”, la aranjamentele perfecte pentru cel mai important eveniment , până la eternul și nemuritorul trandafir criogenat. La noi poți alege dintr-o gamă variată de flori, totul pentru satisfacerea clienților noștri.
Din dorința de vă oferi ce este mai bun, garantăm pentru prospețimea florilor noastre pe o durată de minim o săptămână. Atât parfumul cât și aspectul aranjamentelor noastre trebuie să fie impecabile, de aceea respectăm standarde înalte de calitate astfel încât produsele noastre să fie la înălțimea așteptărilor dumneavoastră. Florile noastre sunt din cea mai bună calitate și proveniență, doar de la importatori de top. Atenția acordată detaliilor în prelucrarea aranjamentelor, este prioritatea noastră. Transportul florilor noastre, către destinatare se face cu ceea mai mare grijă pentru ca totul să fie conform dorințelor clientului. Livrarea se poate face și cu expeditor anonim.

Zen Flowers, florăria unde visele prind contur.

Zen Flowers vă așteaptă cu o gamă variată de produse florale adaptate așteptărilor și cerințelor fiecărui client în parte.Când vine vorba de cadouri, florile sunt cadoul unic ce nu dă greș niciodată. Doar prin frumusețea lor încântând ochiul privitorului, atingând suflete și aducând zâmbetul chiar si pe cel mai întristat chip.
Daca și tu îți dorești să aduci zâmbetul pe chipul cuiva, Zen Flowers este o florărie online, cu livrare oriunde în tară, adaptată tuturor nevoilor. Te așteptăm sa colaborezi cu echipa noastră.

Suport clienti L-S: 9:30 - 19:00 , D: 9:30 - 15:00

0732405595 alexandra@zen-flowers.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!