Anotimpul dovlecilor aduce cele mai frumoase aranjamente florale

Anotimpul dovlecilor aduce cele mai frumoase aranjamente florale
Ești în căutarea acelui „aranjament floral special” pentru o zi specială pe care pare că nu-l găsești nicăieri? Este primul buchet pe care i-l cumperi și nu știi care este cel potrivit? Finanțele nu-ți permit să cheltui prea mult pentru un buchet spectaculos? Zen Flowers este atunci răspunsul tuturor îngrijorărilor tale.
Cele mai frumoase aranjamente florale la cele mai rezonabile prețuri, adesea cu extra reduceri ca amândoi să fiți la fel de fericiți.
Poți opta de la clasicele buchete, la adevărate „cutii cu emoții”, flori minunate în cele mai drăguțe și originale aranjamente.
Avem atât flori în clasicele coșulețe, cât și în cele mai inedite suporturi (vezi aranjamentul nostru în corp de dovleac, ediție specială de toamnă), tot ce trebuie să faci este să-l găsești pe cel potrivit ocaziei și persoanei.
Noi îți suntem alături pentru orice sfat și întrebare!  

Aranjamente florale pentru evenimente speciale
Fie că ești în căutarea unui aranjament floral pentru un eveniment fericit (nuntă, botez) sau mai puțin fericit (funerar), noi suntem alături de tine și îți oferim cea mai bună ofertă.
Știm ce costuri presupune un astfel de eveniment, așa că vrem să-ți venim în ajutor în aranjarea unei nunți așa cum ai visat întotdeauna: avem pentru tine seturi minunate de buchete cu florile tale preferate pentru fericitul eveniment, la prețuri avantajoase.
Pentru un eveniment mai puțin fericit, ne arătăm compasiunea și respectul prin a-ți oferi cele mai frumoase coroane funerare din flori naturale, în diverse stiluri și culori.


Vrei ca floarea să reziste precum iubirea ta, pentru totodeauna?
Avem și o gamă de trandafiri criogenați care să-i amintească în fiecare zi, pentru tot restul vieții, de iubirea eternă pe care i-o porți.
Important e mesajul, nu stilul, motiv pentru care poți alege atât un trandafir în clasicele culori sensibile și romantice: roz, alb și roșu, cât și unul mai îndrăzneț, din gama „rainbow”,  pentru firile mai nonconformiste.

Nu trebuie să-ți faci griji pentru livrarea aranjamentelor florale!
Ți-ai amintit târziu de eveniment? Nu ai timp să treci pe la noi să ridici buchetul dorit? Vrei să faci o surpriză dar nu poți ajunge personal sau nu ești în oraș?
Nicio problemă! Îți punem la dispoziție serviciul nostru de livrare care va aduce florile în deplină siguranță exact acolo unde ne soliciți.
Tot ce trebuie să faci este să adaugi produsul/produsele dorit/e în coșul de cumpărături, să selectezi locația și intervalul de livrare și, voila! Florile au ajuns exact acolo și exact atunci când trebuie!
 

Suport clienti L-S: 9:30 - 19:00 , D: 9:30 - 15:00

0732405595 alexandra@zen-flowers.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!