Crini – cui poţi să dăruieşti aceste flori delicate?

Crini – cui poţi să dăruieşti aceste flori delicate?
Oamenii care apreciază frumosul, inocenţa, puritatea şi eleganţa pot alege crini care să scoată din anonimat orice aranjament floral. Crinul este o floare cu un parfum inconfundabil şi este una dintre cele mai apreciate flori din grădină şi pot deveni o atenţie specială pentru femei.

Ce pot simboliza aceşti crini în diferite aranjamente şi buchete de flori?


Aceşti crini sunt o plantă bulboasă, perenă care face parte din familia Liliaceae şi sunt originari din Asia Mică şi zona balcanică. În Europa a pătruns ca floare regală şi a fost considerată simbol al suveranităţii. Încă din Antichitate, crinii sunt foarte apreciaţi pentru aspectul deosebit şi pentru frumuseţea lor unică. Crinii sunt disponibili în peste 80 de specii de hibrizi cu forme şi culori spectaculoase, deci şi cu semnificaţii diferite. Printre cel mai cunoscut şi elegant este crinul alb care reflectă blândeţea şi delicateţea. Însă, există şi crini galbeni, galbeni cu puncte negre, portocalii, roz şi roşii.



Puţine sunt persoanele care ştiu că crinii reprezintă un simbol al căsătoriei, motiv pentru care sunt perfecţi pentru o cununie civilă sau religioasă. Utilizarea acestor crini în aranjamentele florale pentru nunţi este o tradiţie care aparţine Greciei Antice, fiind decorat inclusiv coridorul nupţial al mirilor.
Crinul alb nu este numai un simbol al purităţii prin prisma legendelor şi istoriei create în jurul acestei flori ci şi datorită compoziţiei sale. Tulpina crinului nu se poate îndoi ci doar rupe, motiv pentru care este considerată a fi şi o floare care simbolizează mândria şi nobleţea.

Dăruieşte flori care exprimă fără cuvinte cele mai profunde sentimente


În trecut aceşti crini erau dăruiţi numai persoanelor din înalta societate, nobililor şi suveranilor tocmai ca simbol al încrederii şi iubirii necondiţionate. Acest simbol nu s-a pierdut în timp, motiv pentru care atunci când alegi crini pentru diverse aranjamente florale atunci în mod automat persoana care le primeşte asociază florile cu încrederea şi respectul profund pe care îl simţi.
Dacă ai nevoie de arnajamente sau buchete de flori cu crini, care să însenineze ziua persoanelor dragi atunci vei putea găsi în magazinul online www.zen-flowers.ro aceste flori.
 

Suport clienti L-S: 9:30 - 19:00 , D: 9:30 - 15:00

0732405595 alexandra@zen-flowers.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!