Flori perfecte pentru a crea buchete mixte şi de efect

Flori perfecte pentru a crea buchete mixte şi de efect
Fiecare specie de flori se remarcă prin intermediul caracterului unic, parfum, culoare, formă şi nu numai. Tocmai de aceea este important să alegi florile astfel încât particularităţile acestora să se armonizeze iar buchetul rezultat să fie echilibrat. Atunci când doreşti să compui un buchet de flori care să arate impresionant, este necesar să ţii cont de mai multe elemente de design.

Apecte de care să ţii cont atunci când cumperi flori


Culorile sunt cele care se remarcă rapid atunci când vine vorba despre flori, aşadar, este important ca nuanţele să se completeze reciproc şi să fie în tendinţele actuale. Pentru a crea un buchet de flori vibrant combină culori complementare precum galben, mov, albastru, portocaliu, roşu, verde. Alăturarea a două culori complementare scoate în evidenţă florile şi le creşte intensitatea. De exemplu, un buchet de irişi şi trandafiri galbeni va crea un contrast foarte plăcut care va impresiona cu siguranţă.
Dacă vrei să cumperi un buchet de flori care să se potrivească într-un context romantic atunci vei putea combină culori precum galben, verde, oranj sau albastru. Culorile au darul de a stimula emoţiile şi de a crea o stare de bine iar efectul pe care trebuie să îl producă trebuie să fie în concordanţă cu ceea ce simţi şi doreşti să transmiţi.
Florile proeminente vor ieşi în evidenţă dacă le vei combina cu flori delicate care dau volum buchetului iar în acelaşi timp nu distrag atenţia de la florile dominante.

Alege un buchet potrivit pentru orice ocazie de la Zen Flowers


Pe lângă aspectul florilor este importantă şi ocazia pentru care se adresează. Fiecare floare are un anumit simbol iar în momentul în care le combini trebuie să acorzi atenţie şi acestui aspect. De exemplu, dacă doreşti să feliciţi pe cineva atunci este suficient să dăruieşti un buchet de floarea soarelui şi flori de câmp. Alăturarea dintre trandafiri şi orhidee are un caracter mai formal şi un astfel de buchet de flori se potriveşte într-un context formal. Dacă vrei să faci o declaraţie de dragoste atunci cel mai potrivit este să alegi un buchet de trandafiri roşii care vor transmite mesajul tău foarte clar.
Ţinând cont de cele mai importante aspecte legate de semnificaţia florilor vei putea să dăruieşti cele mai frumoase buchete de flori care să fie potrivite ocaziei şi mesajelor pe care doreşti să le transmiţi. Dacă nu ştii care tipuri de flori sunt cele mai potrivite în diferite contexte, în magazinul online www.zen-flowers.ro vei putea găsi întotdeauna ajutorul de care ai nevoie pentru a face un dar potrivit.
 

Suport clienti L-S: 9:30 - 19:00 , D: 9:30 - 15:00

0732405595 alexandra@zen-flowers.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!