Frezii – curiozităţi despre aceste flori de primăvară

Frezii – curiozităţi despre aceste flori de primăvară
Primăvara, cele mai apreciate flori care se regăsesc în buchetele şi aranjamentele dăruite celor dragi se numără şi aceste frezii. Sunt nişte flori delicate, în nuanţe diverse şi au un parfum discret care încântă simţurile. Datorită parfumului subtil, sunt un simbol al misterului, prieteniei şi inocenţei.

Câteva lucruri interesante despre frezii


Freziile sunt originare din sudul Africii şi au fost importate pentru prima dată în Europa în secolul al XIX-lea. Dintre toate culorile de frezii din care poţi alege, cele albe au parfumul cel mai puternic. Tocmai datorită semnificaţiei pe care o au aceste flori, sunt potrivite a fi dăruite la evenimente precum aniversarea căsătoriei sau la botez. În epoca Victoriană, freziile simbolizau încrederea între parteneri.
La ora actuală există peste 300 de hibrizi de frezii care fac parte din aceeaşi familie cu irişii. Un buchet sau un aranjament floral cu frezii este o încântare pentru simţuri la începutul fiecărei primăveri.

Florile se dăruiesc şi în funcţie de semnificaţie iar dacă doreşti să faci un cadou pentru o prietenă sau doreşti să oferi florile potrivite la aniversarea căsătoriei, atunci freziile sunt cea mai bună alegere pe care poţi să o faci. Totodată, dacă eşti pasionată de grădinărit, trebuie să ştii că aceste flori delicate pot să fie crescute atât în grădină cât şi la ghiveci.

Alege cele mai potrivite flori pentru cei dragi de la Zen Flowers


Buchetele de frezii colorate mai pot simboliza încrederea, comuniunea sau echlibrul, tocmai de aceea sunt foarte potrivite pentru a fi dăruite în ocazii speciale. Din punct de vedere al culorilor, freziile roşii semnifică pasiunea, cele roz iubirea maternă iar cele galbene fericirea şi reînnoirea.
Dacă ai nevoie de cele mai frumoase frezii care să transmită persoanelor dragi mesajele tale de apreciere atunci comandă florile potrivite din magazinul online www.zen-flowers.ro. Vei putea găsi aici cele mai deosebite aranjamente florale dar şi buchete cu care să surprinzi în mod plăcut persoanele dragi din viaţa ta. 
 

Suport clienti L-S: 9:30 - 19:00 , D: 9:30 - 15:00

0732405595 alexandra@zen-flowers.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!